Milioneri Shqip 2020: Kuizi Shqiptar, Lojë Fjalë per PC Windows

Prezzo: Gratuito

Aggiornata: 2020-10-13

Valutazione: 4,7/5 - ‎107 recensioni

IlionMilioneri Shqip: Një lojë intelektuale në shqip. Teste të reja. 🇦🇱Shqipëri

Compatibile con PC Windows 7/8/10 & Mac

Versioni precedenti

Informazioni
Versione
1.0.3
Dimensione
11.4 MB
Categoria
Cultura generale
Sviluppatore
Quizo Brain Games
Installazioni
10.000+

Aggiornare
- Ndërfaqja e lojës ka ndryshuar pak.- Gabimet ishin fikse.- Gabimet në pyetje janë fikse.- Janë shtuar pyetje të reja. [Mostra altro]

Descrizione Del Gioco
🇦🇱 Luaj dhe bëhu një MilionerNjë lojë kuize intelektuale (lojë truri) me mijëra pyetje dhe përgjigje intelektuale për Shqipërinë në gjuhën shqipe.🇦🇱 Milioner... [Mostra altro]

Immagine screenshot [ Mostra altro (24 immagini) ]
Imagem de captura de tela do Milioneri Shqip 2020: Kuizi Shqiptar, Lojë Fjalë
Scarica Milioneri Shqip 2020: Kuizi Shqiptar, Lojë Fjalë e installa su PC Windows 7/8/10 e Mac

In questo post, ti mostrerò come installare Milioneri Shqip 2020: Kuizi Shqiptar, Lojë Fjalë su PC Windows utilizzando BlueStacks e NoxPlayer.

Prima di iniziare, dovrai scaricare il file di installazione apk, puoi trovare il pulsante di download nella parte superiore di questa pagina. Salvalo in una posizione facile da trovare.

Di seguito troverai una guida dettagliata passo passo, ma voglio darti una rapida panoramica di come funziona. Tutto ciò di cui hai bisogno è un emulatore che emuli un dispositivo Android sul tuo PC Windows e quindi puoi installare applicazioni e usarlo - vedi che stai effettivamente giocando su Android, ma questo non funziona su uno smartphone o un tablet, funziona su un PC.

Se non funziona sul tuo PC o non puoi installarlo, commenta qui e ti aiuteremo!

  1. Utilizzando BlueStacks
  2. Utilizzando NoxPlayer
Guida passo passo per installare Milioneri Shqip 2020: Kuizi Shqiptar, Lojë Fjalë utilizzando BlueStacks
  1. Scarica e installa BlueStacks da: https://www.bluestacks.com/it/index.html
  2. Apri il file apk: fai doppio clic sul file apk per avviare BlueStacks e installare l'applicazione. Se il tuo file apk non si apre automaticamente BlueStacks, fai clic con il tasto destro su di esso e seleziona Apri con ... Sfoglia fino a BlueStacks. Puoi anche trascinare il file apk sulla schermata principale di BlueStacks
  3. Dopo l'installazione, fai clic su Esegui per aprire, funziona a meraviglia: D.
Come installare Milioneri Shqip 2020: Kuizi Shqiptar, Lojë Fjalë su PC Windows utilizzando NoxPlayer
  1. Scarica e installa NoxPlayer da: https://it.bignox.com. L'installazione è facile.
  2. Trascina il file apk su Nox e rilascialo. Apparirà il File Manager. Fare clic sul pulsante Apri cartella XXX sotto il segno del file che diventa blu.
  3. Quindi sarai in grado di installare l'apk che hai appena scaricato dal tuo computer su Nox o spostare / copiare il file in altre posizioni in Nox.
Discussione

(*) È necessario

Versione precedente
- Ndërfaqja e lojës ka ndryshuar pak.
- Gabimet ishin fikse.
- Gabimet në pyetje janë fikse.
- Janë shtuar pyetje të reja.
🇦🇱 Luaj dhe bëhu një Milioner

Një lojë kuize intelektuale (lojë truri) me mijëra pyetje dhe përgjigje intelektuale për Shqipërinë në gjuhën shqipe.

🇦🇱 Milioner Shqiperi - Lojë kuizi është plotësisht falas dhe offline. Hyni në mënyrë që të ruani pikën tuaj totale në re.

❓Ka shumë pyetje interesante për historinë, njerëzit e famshëm, të famshëm, artin, sportin, kulturën, atributet kombëtare, kuzhinën, ushqimet kombëtare, njohuritë e përgjithshme dhe gjeografinë e Shqipërisë në gjuhën shqipe.

Kuizi SHQIP është nje aplikacion me pyetje te përgjithshme si ne sport, histori, gjeografi, matematik dhe shumë kategori te tjera kurse për secilen pytje jan gjithsej 4 alternativa por vetem një alternativë është e saktë.

Kuizi përmban ndihma sikurse Milioneri dhe funksionon me kohë (Timer).

Fjala lojë funksionon në çdo kohë offline dhe në internet. Me këtë lojë intelektuale të vogëlsive Luajnë pyetje rreth Shqipërisë në gjuhën shqipe dhe përmirësoni njohuritë tuaja të përgjithshme. Merrni atë me vete në një udhëtim rrugor, në autobus ose luani një lojë të shpejtë ndërsa jeni në lëvizje!

🤔 Testoni njohuritë tuaja për Shqipërinë duke iu përgjigjur të gjitha pyetjeve në lidhje me historinë, njerëzit e famshëm, të famshëm, artin, sportin, kulturën, atributet kombëtare, kuzhinën, ushqimet kombëtare, njohuritë e përgjithshme dhe gjeografinë e Shqipërisë në gjuhën shqipe dhe të fitoni shumë pikë për të treguar përvoja juaj në tabelë drejtuese.

Ashtu si do të prisnit në emisionet e famshme televizive, duhet të përgjigjesh në pyetjet në gjuhën shqipe dhe të ngjitesh në pemën e parave për t'u bërë milioneri i fundit virtual i Shqipërisë.

Fitoni njohuri duke iu përgjigjur pyetjeve për lojën quiz numër një (Milioner Shqiperi) në lidhje me historinë, njerëzit e famshëm, të famshëm, artin, sportin, kulturën, atributet kombëtare, kuzhinën, ushqimet kombëtare, njohuritë e përgjithshme dhe gjeografinë e Shqipërisë në gjuhën shqipe (juaji gjuha amtare).

❓ Kuizet inteligjente (lojërat e trurit) janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar njohuritë tuaja të përgjithshme dhe IQ - merrni një trajnim të vërtetë të trurit dhe edukoni veten! Ju as nuk duhet të jeni online për të luajtur - shkarkoni aplikacionin e quizit inteligjent të "Milioner Shqiperi" dhe më pas luani pa internet çdo kohë që dëshironi!

Merrni falas këtë aplikacion intelektual të lojës inteligjente për të kontrolluar sesa vërtet e mbani mend leximin e shkollës tuaj për historinë, njerëzit e famshëm, të famshëm, artin, sportin, kulturën, atributet kombëtare, kuzhinën, ushqimet kombëtare, njohuritë e përgjithshme dhe gjeografinë e Shqipërisë.

🇦🇱 Në lidhje me funksionalitetin e lojës së kuizit të Milionerëve (Lojë me fjalë)

Nëse keni nevojë për ndihmë, mund të përdorni sugjerimet e famshme dhe të shijoni lojën e kuizit intelektual të Milionerit.

Ju mund të përfitoni nga sugjerimet e mëposhtme. Lojë kuizi ofron 5 lë të kuptohet:
★ Ndryshimi - Ndryshon pyetjen.
★ 50/50 - Zvogëlon zgjedhjet tuaja.
★ Shfaq - Tregon përgjigjen.
★ Gjeniu - Gjeniu do ju ndihmojë.
★ Mbrojtja - Ruan lojën tuaj nëse përgjigjeni gabim.

TIPARET:
★ Mijëra pyetje të njohurive të përgjithshme, aq më tej ju shkoni më shumë këto pyetje marrin më shumë.
★ Renditja ju lejon të ftoni miqtë tuaj për të luajtur ndeshjen.
★ Hyni në Google
★ Tabela e përgjithshme e drejtuesve.
★ Lista e arritjeve.
★ Ndani rezultatin tuaj me Facebook.
★ Mundësia për të luajtur offline.
★ Falas 100%.
★ 6 arritje për të fituar ndeshjen.

Bëhuni një qenie shoqërore, ndiqni ne !:
- Facebook: https://www.facebook.com/millionaire.mobile.games
- Twitter: @millionaireappm

Kuizi më i dobishëm i njohurive të përgjithshme me përgjigje për rininë e Shqipërisë për të mësuar rreth Shqipërisë dhe historisë së saj, njerëzve të famshëm, të famshëm, artit, sportit, kulturës, atributeve kombëtare, kuzhinës, ushqimit kombëtar, njohurive të përgjithshme, gjeografisë. Provoni këtë ne besojmë se do t'ju pëlqejë.